Fin Fin!




Denna snygga sko skulle jag gärna strosa runt i nu i höst.
Skon kommer från KG by Kurt Geiger och prislappen ligger tyvärr på 1575kr.

Drömma kan man alltid!

/L

I like this







Kläderna och bilden - vackert


En av tre





 Trendigt just nu är att istället för kavaj, ha en smokingkavaj. Jag tycker att den enda av dessa damer som fixade att bära den är Kate Moss. Katie Holmes och Kelly Rowland ser mer uppstoppade eller jag vet inte, det funkar i alla fall inte!
Jag vet inte om detta är något att satsa på, men om man ska, se till att den är någorlunda tajt, så att den inte ger en motsats baggy effekt som trollar bort formerna så att den mer ser ut som ett rör runt kroppen!

Vad tycker ni?

/L

HOT OR NOT?





Jag vet vad jag tycker, men vad tycker ni?
Hot or Not?

/L

Naglar, naglar & naglar





I höst tycker jag att man ska satsa på olika mörka nyanser som är så nära svart man kan komma utan att det är svart och som skimmrar i olika färger. Självklart funkar också olika röda nyanser, men jag skulle satsa på de mörkare eftersom vi går mot allt mörkare tider!

/L

Varför?



Jag såg nästan precis NIVEAs reklam på tv, för sin nya mascara och jag måste säga att förpackningen är hemsk, eller inte hemsk men ful, men jag tycker att den ger en väldigt billig känsla och det tycker jag inte alls är positivt.
Varför inte bara göra det enkelt för sig och satsa på en mycket elegantare look som t ex guld eller silver eller kombinera någon av dessa med svart och döpa den till t ex Elegance. Ett exempel på utseende som här medan, enkelt och syggt från Lancôme!


Sno Stilen



 
 



Sno stilen av Blair och Serena i Gossip Girl

Blair, har en strikt stil då hon framför allt använder svart och vitt. Detta i form av vit blus och svart kjol eller klänning, för att göra det sådär lekfullt så stylar hon dom relativt enkla plaggen som hon ändå har, med ett urval av färger, oftast rött, blått och gult - klara färger. En relativt preppy stil men så mycket coolare och edgy men samtidigt så stilfullt. Att satsa på är bra bas plagg och färgglada accessoarer att styla med.

Serena, kör också på en ganska strikt stil, den är inte så utmanade. Den liknar Blairs stil en aning, men Serenas stil är dock mycket rockigare och väljer helt andra färger. Färgerna går oftast i mörka färger så som mörk grönt, mörk brunt och grått. En stil som är lite diskretare men det är definitivt inte så att hon inte sticker ut. Hon stylar sin look med hjälp av stora lockar vilket jag tycker passar utmärkt.

Hoppas att ni blir inspirerade!

/L


Klänning






Jag hittade den här klänningen på asos.com och jag tycker den är cool! Den sticker ut och har snygga färger. Något jag gärna skulle ha på mig i höst!

/L

Dagen






Idag var jag på golfbanan, för att spela lite, vilket jag inte gjort på länge. När vi kom in efter vad jag tyckte var nio långa hål, så bestämdes det att vi skulle äta lunch i resturangen på golfklubben och åhh så gott, jätte stor sallads buffé och även köttbullar, mums!

En mysig dag som har varit till mesta dels ute, vilket innebär att jag nu är sådär skönt trött!
Hoppas att ni har haft en bra dag!

/L

Ändring i planen






Nu har jag i alla fall varit lite duktig då jag har rengjort alla mina borstar, dock tänkte jag så att det kanske var bäst att vänta med det andra till imorgon, för tänk om jag inte skulle hinna färdigt, det skulle bli jobbigt?! Så istället gick jag och köpte Sofi´s mode, som belöning till mig själv och nu tänkte jag faktiskt se om det var något på tv medan jag läser min tidning och fortsätter med ett roligt inlägg som jag håller på med till bloggen. Multitasking, ni vet!

Ha en bra eftermiddag!

/L

Imorgon är en annan dag




Imorgon har jag faktiskt bestämt mig för att få lite ordning i mitt liv och vara lite vettig (inte slösa bort min tid på t ex tvn), så har jag i alla fall tänkt att jag ska sortera i min garderob och även om min garderob inte alls liknar den här ovan och innehåller samma saker hade jag tänkt att ordningen skulle vara liknande.
Så imorgon kommer jag antagligen syssla med detta:

- Sortera min garderob
- Rengöra alla mina Makeup borstar, jag har en del!
- Göra min matteläxa som jag har till nästa måndag, när skolan har börjat

Jag tycker faktiskt att det låter mycket duktigt av mig! Och om jag lyckas hade det varit ännu bättre!

/L

I heart Gossip Girl






Apropå, inlägget innan så var jag ju bara tvungen att lägga in ett till om, just det att serien är en av mina absoluta favoriter och att ni som inte följer den borde verkligen göra det! Ni har verkligen missat något!
Så om ni inte har något bättre för er på lovet, ladda ner alla avsnitt som gått och kolla, älska och bli beroende!

/L

Vackert i mina ögon






I det senaste avsnittet av Gossip Girl bar Blair Waldorf, (spelad av Leighton Meester) detta fina hårsmycke/hårband eller vad man ska kalla det, tycker dock inte att det är lika snyggt på modellen som det var på henne, tror att det är just hennes look som gör det. Hårsmycket/hårbandet som heter i alla fall Jennifer Behr Victorian Crystal and Silk Satin Headwrap och det finns att köpa på fengjunk.com för 162 dollar, för er som bara måste ha det.



/L


Finally!






Nu äntligen är jag hemma hos min pappa, där det trådlösa internetet funkar, Yees! Nu ska jag bara hitta roliga saker att blogga om men det brukar inte vara några problem.
Bild på min dåre till hund! Nu när det äntligen är lov har jag faktiskt lite tid för henne.

/L

Dåligt av mig!

Jag har verkligen varit dålig med bloggningen nu två dagar, men det finns faktiskt en anledning, min mammas dator som jag måste använda när jag är här är riktigt dålig, så seg! Jag flyttar dock till min pappa imorgon så då lovar jag riktig bloggning eftersom jag då kan använda min egen laptop!

Ska fylla på med roliga tips osv

/L

Dagen som så

Idag är min plan att åka till Malmö för att gå på Moltex, vi får väl se om jag hittar något eller om mitt favvo ställe Miljögården som ligger grannar med Moltex har öppet. Då vore lyckan total!
Tänkte även som om jag kan få åka inom Zara för att se om jag kan hitta något lämpligt att ha på mig ikväll. Ikväll är det nämligen så att jag ska iväg för att fira två vänners födelsedagar.

Hoppas ni får en trevlig dag!

/L

Spa helg, hemma!



Till kroppen

- skrubb med salt
blanda grovt kökssalt med lite olja eller duschtvål utam parfym
skrubba och skölj noga

- skrubbmed kaffesump
ta avsvalnad kaffesump, gärna ljummen
fördela på våt hud, skrubba och skölj noga

- skrubb med socker
blanda socker och olivolja
skrubba och skölj noga

Till ansiktet

- havregrynsgröt
gör en portion havregrynsgröt
låt verka och skölj bort

- ångbad
jag brukar ta camomilte och blanda det med kokande vatten
lägg en handduk över huvudet för att hålla ångan inne
efter detta är det utmärkt att lägga en djup rengörande ansiktsmask
eftersom värme öppnar porerna

- ansiktsmask
1-2 msk yoghurt
2 droppar vegetabilisk olja, t ex raps och gärna ekologisk
1 msk honung
1 tsk torkade örter eller 1 msk färska, t ex rosmarin, camomil eller lavendel
Och så lite havregryn, ha i efter konsistens

Jag vet många som har mörka slitna armbågar och tipset är att skära en citron på hälften stoppa ner armbågarna och låt verka! Citronen tar bort det mörka på armbågarna och ger fina mjuka armbågar.

Hoppas att det är något som passar!

/L

Regn, regn och regn



Jag tittade faktiskt på vädret, tro det eller ej! Dom som känner mig vet att det inte är något jag brukar syssla med. Men det är nämligen så att det ska regna hela helgen i Sverige och tydligen inte lite regn heller, det skulle bli riktigt dåligt väder. Så det innebär att många kommer hålla sig inne när eegnet piskar mot rutorna och då ser jag ett fantastiskt tillfälle att mysa till det lite extra och pyssla om dig med lite hemma spa, därför tänkte jag lägga upp lite roliga tips så här i höst rusket!

/L

Hur gör man?



Jag fick en fråga om hur man lättast kunde fixa den här frisyren själv, så jag tänkte berätta hur jag gör för att fixa den!

- börja med att antingen dela håret i mitt bena eller något åt sidan
- hur resultatet kommer att se ut beror på vad du har för struktur på håret och tjocklek på håret
- föna eller låt håret hängtorka, beroende på vad som funkar bäst på ditt hår men se till att det ser lite rough ut
- sno ihop en tofs utan att titta i spegeln lite högre än vad du vill ha den när det är klart
- att inte titta spegeln brukar funka bäst för mig, jag får ett bättre resultat
- se till att snodden inte sitter allt för hårt, så att du sedan kan dra lite i håret i bakhuvet
- dra ut en hårslinga och använd locktång för att locka den lite
- den tid det tar i vanliga fall för att göra en riktig lock, minst havlera tiden och dra ut locken lite
- spraya och klart

Det är inte så svårt när man väl har fått kläm på att göra det riktigt snyggt och om man vill kan man hoppa över locktången, detta beroende på vad du har för hår.

Lycka till!
/L

Ett höst regnigt Helsingborg

Dagen som jag trodde skulle bli relativt enkelt med inte så mycket att göra blev lite annorlunda, det känns verkligen som om jag har flängt fram och tillbaka hela dagen. Lovisa ringde mig när jag satt på bussen till Laröd och undrade om jag hade lust att plåta lite idag till hennes blogg, så det bestämdes att vi skulle göra det.

Besöket på Holsta var väl inte direkt en höjdare eftersom skolan var typ tom, (vi var lite sena). Va lite snabbt hos Evelina och sedan begav jag mig till pappa för att möta upp Lovisa.
Väl efter plåtningen skulle man ju tillbaka in till stan och självklart gick inte bussen som jag skulle ta på ett tag så jag klampade runt i stan och kände mig allmänt trött. Nu har jag parkerat mig i soffan än så länge i alla fall, så får vi se vad kvällen bjuder på!

/L


Going back

Nu ska jag till Laröd för att hälsa på min gamla skola!

Ha en bra dag!

/L

Äntligen morgon

God morgon! Inatt har jag sovit cirka 10 timmar, och det är riktigt bra för att vara mig. Jag antar att jag var riktigt trött så jag behövde väl det.

/L

Godnatt

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig efter en lång och bra dag! Imorgon ska jag tillbaka till Holsta, min gamla skola. Det ska bli jätte kul!

Godnatt och sov gott till er som inte redan sover!

/L

Het höst trend




Jag kommer nog att satsa på en liknande uppsättning i håret i höst, en av de allra hetaste hösthårs trenderna,
a messy up -do. Riktigt snyggt!

/L

Debatt

Just nu tittar jag på debatt och just nu undrar jag också varför jag tittar på det?
När blev jag så djup att jag verkligen orkar hänga med och lyssna?
Dock bloggar jag ju samtidigt, kan ha med det att göra, smart Linnéa!

Update!




Som en update på inlägget jag skrev innan om sotade ögon, hittade jag den här bilden på Hilary Duff
Ett mycket bra exempel på hur snygg man kan vara i höst!
Här har dom använt en färgad eyeliner som är till mestadels lagd under ögat! Jag skulle dock sett till att verkligen inte lägga på så mycket för här får hon i liten grad ringar under ögonen men det är dock ytterst lite, så det gäller att vara noggran. Testa där hemma, exprimentera och se vad du passar i, det är bästa sättet att se riktigt bra ut när det väl gäller!

/L

Såå vackert!

Nu är jag hemma igen, och jag måste säga vilka fantastiska röster alla som uppträdde hade, jag blir lite avis eftersom jag inte alls över huvudtaget kan sjunga. Min vän Sara sjöng helt fantastiskt!
Väldigt trevligt att träffa de andra som också var med och tittade, en verkligt mysig kväll!

/L

Mysig kväll

Eftersom jag nu har lov och är lite fri för en gångs skull ska jag ikväll ner på stan,
träffa några vänner
för att sedan gå och se en vän sjunga. Ska bli mycket trevligt!

Hoppas att er kväll blir trevlig även om ni inte har lov förrens imorgon!

/L

A Twist




Säsong efter säsong hör man att de sotiga ögonen är riktigt hett, och ja det är riktigt snyggt ingen tvekan om det
men det är ju inte direkt någon ny trend som har kommit år efter år.
Men nu har det blivit ändring på det, sotiga ögon som vi älskar så fast med en liten twist!
Man ska använda färg när man gör sotga ögon.
Självklart är det mörka eller passande färger som ska användas och en färg som passar till din hudton, ögonfärg och klädsel. Men man kan verkligen framhäva ögat på ett helt annat sätt. Något som jag verkligen kommer att titta närmare på!

/L

Autumn Glow



Skaffa dig lite glow nu i höst och se lika snygg ut som Eva Longoria Parker!
Detta gör du bäst genom att använda dig av ett solpuder som appliceras på kinderna, hakan, på toppen av näsan och på övre delen av pannan upp mot hårfästet.
Viktigt att inte använda för mycket så att det ser ut som om man är jämnbrun i hela aniktet då har man missat syftet med det hela!

/L

Att drömma





Tycker jag nog att vi borde göra lite oftare, man mår bra av det och man definierar sina mål genom att drömma eller jag gör i alla fall det, vad ni gör det vet jag inte!


/L

Frihet

Jag är fri, äntligen. Skolan är slut för dagen och nu har jag höstlov! Skönt.

/L

Idol? Nä, va fan!

Är det någon som tittar på idol nu för tiden?

Personligen tycker jag att det suger, jag har sett kanske max ett avsnitt sammanlagt och nä usch fy och blä på idol! Inte kul alls, dock är ju alltid uttagningarna kul men där tog det också stopp för idol! Jag säger bättre lycka nästa år!



A poem about nothing

Nu ska jag strax gå och handla, och dessutom skicka in min engelska dikt som jag har skrivit, tro det eller ej. Jag ska nämligen skicka den till min lärare. Så det är inte så att jag har skrivit den bara för att jag är poetisk, för det ärjag verkligen inte! De handlar om vad jag kan säga, ingenting!

Vi hörs om ett tag!

/L

Rosa bandet VS Munvårdsmånaden



Jag blir så jäkla irriterad!
Colgate är det som är boven i dramat, som många säkert har sett går deras reklam nu på tv där dom försöker få folk att göra oktober till munvårdsmånaden. Dom är verkligen helt fel på det eftersom så länge jag kan minnas har oktober alltid varit en månad för kampen mot bröstcancer. Om dom ska ha en munvårdsmånad kan dom ju ta vilken jäkla månad som helst utom Oktober som redan är upptagen, så vad sägs om november, mars eller september?

/L


Repris

I söndags, satt jag och kollade på bonde söker fru, eller kanske manlig bonde söker man, så jäkla coolt måste jag säga. Det visar verkligen att vi lever på 2000-talet och att tankesättet från förr har förändras.

Men samtidigt finns det en uppsjö töntar som är med, vissa borde verkligen skaffa sig ett liv och inse att vi faktiskt lever på 2000-talet.

/L


Skaffa dig ett hår som någon av Änglarna



Jag läste för någon dag sedan i en tidning om att någon av Victoria´s secret modellerna använde olivolja som inpackning under natten. Så jag tänkte att det kunde vara värt ett försök på mitt helt klart alltför slitna hår, och jag måste säga det jag såg en klar förbättring! Verkligen ett super bra tips som gör håret blankt och helt! Ja tog bara en liten skvätt och liksom masserade det i längderna, inte i botten. Håret såg riktigt fettigt ut men på morgonen anväde jag bara mitt vanliga schampo och tävättade håret som vanligt! Ett ur bra tips som sagt!


Vilket krångel jag har haft,

med mitt internet där hemma men nu är jag hos mormor och kan använda grannarnas, så äntligen kan jag lägga in alla de blogginlägg jag hittills haft färdiga i word för att inte glömma!
Man har ju tyvärr inte minnet med sig alla gånger!

/L

Att göra en dag till sin egen



För någon helg sedan bestämde jag mig för att göra något bara för mig själv,
efter att jag och min pappa hade haft ett långt samtal om att man måste må bra! Så djupa vi är :D,
men det ligger faktiskt något i det kan jag säga!
Så jag satte på mig skorna och gick hela vägen in till stan.
Jag kände mig faktiskt så fri,
efter det tog jag bussen mot väla och gick i affärer,
- en verkligt skön dag.

En dag som var bara min, så gör som jag gjorde gör dagen till bara din och gör det du känner för. Det behöver du!


Min dröm



är detta.

En dag i mitt liv -en skit dag!

Just en skit dag är vad dagen har varit men en sak är bra eller riktigt bra.
Jag är skönt trött och känner inte för att göra nådor annat än det jag just nu gör eller ska göra
- mysa i soffan med SATC filmen i rutan.

Ett bra avslut på en dålig dag!

/L

Att försöka, försöka

Ja det är precis vad jag ska göra, alltså att lägga lite tid på bloggen!

/L

RSS 2.0