.




Bild från Long Beach, vad jag saknar det!

Bröllop

I lördags var jag på bröllop, det var min morbror som skulle gifta sig, det var ett mycket bra bröllop, man har ju hört om dessa väldigt långtråkiga bröllop men inte detta. Bröllopet var danskt svenskt efetrsom min morbrors fru är från danmark.

Brudparet hade vad man kan säga hyrt ett stort hotel på österlen, alla gäster övernattade på hotelet och åt frukost, som blev bruch för några dagen efter.

Jag kan avslöja att jag låg i min säng  04.30, och klockan ringde 09.00 inte helt uppskattat!

/L

Hej bloggvärlden!

Tänk att det har tagit mig 10 dagar att bara gå in på bloggenefter hem resan. När jag kom hem från L.A så var det som om jag hade landat direkt i mitt riktiga liv och på sätt och vis är det ju så, men det var faktiskt jobbigt att komma hem och självklart var det ju också roligt. Roligt att träffa mina bästa kompisar som var nere från stockholm när vi kom hem men det innebar också att jag var låst, jag träffar dom så sällan att när jag träffar dom vill jag spendera så mycket tid som möjligt med dom.

Så det är inte förrens idag, måndag, efter helgens bröllop som jag verkligen känner att jag har tid att blogga. Jag hoppas verkligen att jag kan uppdatera mig lite oftare nu i framtiden.

/L


Surfing

Jag kunde inte lata bli att fixa en brada och Boggeysurfa lite nar vi var i Venice igar, vagorna var sjukt stora tyvarr var strommarna det ocksa. Sa igar hande det en lite olycka eller vad man ska kalla det, Jag skulle ta mig igenom vad jag trodde var en vag, den slog ner precis nar jag var pa toppen, sa det var ingen fara. Efter den vagen ska jag ner till bottnen och trycka ifran sa att jag kan komma bort fran strommen men da kom det en vag till som jag hamnade mitt i, sen kommer det ytterliggare en vag till, jag var lite yr i skallen, tappade luften och hade svalt en massa salt vatten sa det tog ett tag innan det slappte, usch man fattar inte hur starkt havet ar forrens man slangs runt av vagorna.

/L

DisneyLand

Igar gick vi upp jatte tidigt och akte till Disneyland, och det var battre an jag hade forvantat mig, vi var jakligt snabba och var klara redan vid 3 sa da akte vi till Venice.

/L

Igar

Angaende gardagen sa hann vi inte med China Town men det gjorde faktiskt inget eftersom jag fick aka dit idag och det blev en stor besvikelse faktiskt, inte alls som i San Francisco, som verkligen var fantastiskt!

/L

En bra dag

Idag har jag tillbringat nastan hela dagen pa stranden och i vattnet dar jag har fortsatt min kamp mot vagorna (not), jag fick spo idag igen, har dock surfat boggeyboard ocksa och det var lika kul som vanligt, jag kommer nog aldrig att trottna

Imorgon blir det en dag fylld med shopping, ska verkligen bli skit kul!

/L

Longbeach, Venice och China Town



Igar var vi pa stranden och jag kan saga att jag fick sjukt mycket farg pa bara tre timmar,
Idag har vi ett relativt strikt schema for dagen om vi ska hinna med den sakern som ar planerade
vi borjar med att kora ner till Longbeach dock ej var pa stranden dar, sen vidare till Venice, vilket ar ganska litet sa det bor
inte ta sa lang tid och sen vidare till China Town. Jag vill nog helst till Venice och China Town
men man kan ju inte alltid fa som man vill bara nastan!

Linnea

RSS 2.0