Photos










Nu när vi var i St. Anton så hade vi en dag då det snöade frukatsvärt mycket, det hade aldrig snöat så mycket på 50 år på så kort tid. De föll 80 cm på ett dygn. Så dagen efter, då det hade slutat snöa bestämde jag mig för att gå ut och få användning för min kamera. Jag var ut och kravlade i snö upp till över midjan och här är en lite del av resultatet

Bilder tagna av mig såklart!

/L

FashionTv




Jag sitter just nu och tittar på min nya favorit kanal fashion tv, jag kan sitta och titta på detta i timmar, just precis såg jag georges charkras sjuka couture kollektion för sommaren, har dumlite tid över kolla in den! Man vet inte vad man ska tycka.

Lite tidigare såg jag Alexander Wangs kollektion och det var inte dåligt, snygga kläder och häftiga skärningar. Kläderna ovanför kommer just från Alexander Wang!

Bilden är hämtad från farm4.static.flickr.com

Tvbox = Smart

En helt ny funktion för mig, (kanske inte för alla andra) Jag har kommit fram till att vår spela in funktion på boxen från comhem är fantastiskt smart! Man kan spola förbi reklamen om man tittar i efterhand, jag säger bara tänk så mycket tid man sparar! cirka en kvart per timme, helt outstanding!

Finally




Såklart att man måste uppmärksamma att kronprinssesan och Daniel idag har förlovat sig. Jag tycker det är fantastiskt att vi äntligen kommer att få ett svenskt kungligt bröllop, super kul. All lycka till paret!

/L

Outfit




Kollade en sväng på stylebystars.com och hittade denna fina outfit, jag gillar kombinationen!
Kjolen kostar 229 kr

/L

Puckon!

Puckade saker händer, nu när vi var i St. Anton så var jag och pappa på affären och hade handlat och vi svängde som valigt upp från parkeringen som ligger under affären, då står det två bilar och blockerar vägen i båda riktningar med förarrutorna nerrullade och pratar med varandra. Jag kliver ur vår bil som står i riktning mot den stora vägen för att se om det kanske är kö, det står två bilar längre ner men till dom är det en bit, vilket helt enkelt innebär att det inte är kö.
Efter den andra bilen börjar det nu bildas en kö, var på min pappa blir tokig och börjar tuta på idioterna framför oss. Samtidigt bildas det kö efter oss och den andra idioten och fler och fler bilar tutar. Då klämmer pappa i med den längsta tutningen jag har hört och ingen av idioterna reagerar, dom är helt uppe i att bråka om p- platsen som ligger bredvid ingången.
Till slut var det så lång kö efter bilen som kommit upp från vägen att ingen annan kunde svänga upp till affären. Efter många om och men bestämmer sig den ena bilen för att parkera på p - platsen och börjar backa, men oj där står ju en kö! ähh skit samma, dom får också backa. Tills slut kom vi därifrån, det tog tid! Gjort av en italienare och en nederländare, varpå italienarens fru valde att gå därifrån, har detta hänt innan?

Det finns gott om puckon! Det kan man ju lätt konstatera!

/L 

Höst, vinter, vår & sommar




Det har varit en solig och fin dag här i Helsingborg och man kan riktigt känna hur våren närmar sig. Jag är lite sugen på sol och värme även om jag älskar snö.
Just det har fått mig att fundera lite över det här med årstiderna och i skåne har vi inte egentligen några riktiga årstider, okej det blir lite varmare ena halvåret men i det stora hela har vi liknade väder året runt. Det stör mig, jag skulle vilja bo på ett ställe som har klara årstider, tänk er sisådär max tre veckor på hösten då det är renigt och grått, det kan man ju ändå behöva - sitta inne med en stor kopp te! Runt dessa veckor förljer vackra dagar då träden tappar sina löv och vardagen förgylls av många vackra färger. Sedan har vi vinter med snö och kyla också självklart varm choklad! Efter den riktiga vintern utan en massa blask töar snön bort och vi går mot varmare tider utan mängder av regn, var dag ser vi hur sommaren kommer allt närmre både i grader och grönska. Och vad följer efter våren? Jo, den varma varma sommaren som kantas av varma sommarregn och härliga baddagar.
Vad tror ni?
Kan det finnas något sånt här ställe på jorden?

/L

St. Anton

Om några timmar åker jag och skönt ska det bli, som bekant åker jag till St. Anton i Österrike och det är ju såklart där jag ska tillbringa mitt lov i backarna! Mysigt
Have Fun på lovet!

/L

Och just det Behave!


Skola

Skola Skola ja dte är lika tråkigt som det låter!

GG




Ikväll är det säsongsstart för ett av mina absoluta favoritprogram, nämligen Gossip Girl!
Idag Söndag kl 19.00 på kanal5, jag kommer att sitta bänkad det är ett som är säkert!

/L

Hilary vs. Brooke




Vem bär denna Jill Stuart klänning bäst?
Hilary Swank eller Brooke Shields?
Vad tycker du?

/L

Skidor & Snö

När man kommer tillbaka från snön vad blir man då ju sjuk! Alltid lika härligt och uppfriskande! eller kanske inte men men, nu blir det en kraftansträngning vad det gäller bloggen i alla fall innan jag åker igen om vi kommer iväg det vill säga!
Nästa resmål som ligger framför mig är St. Anton och om vi kommer iväg, jag är lite tveksam eftersom min bror och pappa är i aningens sega men men, det verkar som om dom fått lite fart idag! Då åker vi i alla fall nästa lördag och det är ju mindre än en vecka kvar, trevligt!

/L

RSS 2.0