Bad Gastein




Här befinner jag mig nästa vecka eller redan på lördag morgon, alltså i Bad Gastein!
nu är det äntligen dags att ta itu med packningen på riktigt!

Ha det bra här hemma!

/L

Usch, fy och blää!

Jag är så trött på allt, särskilt skola/plugg, just nu vill jag bara att någon ska göra mitt geografiarbete åt mig så attjag i lugn och ro kan packa inför Bad Gastein, som vi btw åker till nu på fredag!

/L

Usch!

En dag helt bestående av skola är inte en särskilt rolig dag, en sån dag har det varit idag


Off - The Shoulder dresses




Jag tycker mig sen allt fler och fler liknade klänningar både här och var, det är just den här off - the - shoulder modellen som är poppis och jag tycker den är mycket snygg så länge det inte blir för mycket! Kommer ni ihåg när det va jätte inne med att ha riktigt stora ringningar som hela tiden trillade ner och så var man hela tiden tvungen att dra upp den, nej jobbigt, det vill jag inte se igen, lagom är nog bäst i detta fall, eller?

Ovan, Naomi Watts, Nicole Kidman och Rihanna.
/L

Plugg

Dagen idag kommer att bli en sån fruktad plugg dag då jag antagligen kommer att plugga hela dagen, inte roligt! Men vad ska man göra? Hoppas dock på bättre bloggning senare idag då jag pausar från plugget!

/L


Skies

Efter lite tjat och gnäll åkte jag och pappa finally till Vallåsen idag och ja det var faktiskt över förväntan, bättre än vad jag trodde att det skulle vara och vad pappa trodde med för den delen!

/L


SNÖ



Jag fullkomligt älskar snö, jag tror det har något att göra med dess sätt att klä in alla fula saker och göra allt vackert vitt och på ett sätt väldigt stilrent och snyggt, samtidigt som det är väldigt väldigt mysigt. Tänk er drivor av snö precis utanför fönstret, så vackert!
Nu vill jag att Helsingborg ska få en rejäl dos snö, det tror jag att vi alla skulle behöva!

/L

Skidor




Efter sjätte gången funkade det, yes! Ja det är ju självklart det här med att ladda upp bilder som inte fungerar!

Men men, nu är ju i allafall all snö borta i Helsingborg till min stora besvikelse och jag längtar mer än någonsin efter ett par riktigt bra skidor ,kallt väder och ute dagar i backen. Kanske sker detta redan imorgon då jag och pappa kanske ska åka upp till Vallåsen bara för att åka, vi varken tycker att backarna är bra och man kan ju inte direkt räkna med att snö mängden är extrem! Men just nu är jag glad för all åkning!

/L

iPod + bibliotek = Super?




Jag kan ju lätt konstatera att min bror har missat charmen med att ha en iPod, att ha så stor bibliotek som möjligt. Jag kom underfund med detta idag då jag lånade hans iPod och den är ju helt tom? Jag trodde att det var anledningen till att man har en iPod, att ha musik? Eller?

/L

Skola.

Jaha, då börjar skolan imorgon och det är precis som om min lärare försöker ha döda oss redan första veckan på terminen, har kollat första veckornas prov läx osv schema och det såg ju inte allt för kul ut!

/L

10:41

Förberedelserna är i full gång inför middag kl ett, och jag börjar bli trött.

Bloggar

När man kommer in på blogg.se kan mn läsa vilka nya inlägg som kommit upp, och så roterar det. Jag fastnade såklart och satt och bara läste vilka det va som hade postat nya inlägg och fem av inläggen var såna, Välkommen till min nya blogg, dessa kom nästan på raken, och ja jag kanju lätt konstatera att det är många som skaffar blogg, hela tiden!

Tänkte att detta kunde vara viktig fakta, eller kanske inte, men men

/L

050109

Dagen har varit packad med saker att göra, men trots allt blev det inget pass, detta eftersom man måste ha båda vårdnadshavarnas underskrift om dom har delad vårdnad, för att kunna förnya ett pass, töntigt säger jag, det borde räcka med en som för barn där vars föräldrar inte är skilda!

Mitt småkakebak gick åt skogen, jag har nog aldrig middlyckats så mycket med någon matlagning som med dessa töntiga småkakor. Grejen var den att dom var smör baserade, inte bra och det borde jag har tänkt på innan, men nä och nu får jag skylla mig själv!

/L

Det beror på vem man mäter sig med!




Nu ska jag gå och lägga mig eftersom det väntar en aktiv dag i morgon dagen, jag ska nämligen baka två olika sorters småkakor, dessa på bilden ovan och ett par andra. Hopefully passar det så att jag och Louise hinner ses. Jag ska till polisen och förnya mitt pass. Jag skulle vilja hinna träna, även om det är fel dag, eftersom jag tränade idag. Städning inför i övermorgon plus alla förberedelser, vilket probably kommer att landa på mig. Och så ska jag ju passa Alice och handla. Ajja, jag är ju inte lika upptagen som Blondinbella i alla fall!

/L

Mat, Mat, Mat


 
Nu är jag verkligen fast i kokböckernas förgyllda land, kan sitta och bläddra hur länge som helst känns det som, men en ska har jag lagt märke till i mina två nya favvo kokböcker, både i Leila Lindholms A piece of cake och i Jamie Olivers Hemma hos Jamie, är att dom gillar att ha citron och apelsin skal i maten. Och ja, smart tänkt Linnéa, shiit vad jag är uppmärksam och omtänksam som upplyser min omgivning om detta, nej det va inte så jag tänkte. Utan, är det så att vissa saker blir mer poppis och man på så sätt kan kalla att det blir lixom ett mode eller en trend att använda sig av vissa saker? Då kanske det finns mode inom mat världen också?



Kyligt

Helsingborg överträffar sig själv i kyla, 8 minusgrader, jag kan inte minnas att det har varit så kallt, vilket jag i och för sig tror att det har varit men jag kan inte bara komma ihåg det. Men i alla fall det är riktigt kallt ute!

/L

Vad ska man säga?

En apelsin, macka och en och ½ timmas träningspass senare sitter jag här, och känner mig allmänt nöjd med mig själv.

/L

Testing testing!

Nu ska jag gå och lägga på lite av min nya Make Up inför kvällen, hoppas att det blir bra! Sedan blir det middag med vänner sedan får jag se om jag ska iväg vidare.

Ha en trevlig kväll!

/L

Fashionista för alla Fashionistas




Boktips till er alla som älskar mode, stil och skönhet: Martina Bonniers bok, Fashionista!

Jag gillar den verkligen och kan verkligen rekommendera den

/L

Make Up, alltid lika svårt




Jag tycker alltid att det är lika klurigt att hitta bra Make Up som passar hy och färg. Jag brukar vanligtvis ha Max Factors Lasting Performance ljusaste nyans men nu är jag så blek att jag inte ens kunde ha den, lite smått panikslagen va jag för att köpa en annan och det slutade med en från L´orèal och ett puder från Isadora, Hopas verkligen att detta blir bra!

/L

Tiden flyger, iväg

Jaha, dagarna går så snabbt och det känns verkligen som tider bara försvinner. Det har i alla fall varit en bra dag med både träning och mysig middag. Nu är jag trött och ska sova, imorgon ska jag sova tills jag vaknar, av mig själv förhoppningsvis och det ska bli skönt!

/L

Wonderful

Fantastiskt är allt jag kan säga om Victoria´s Secret Fashion Show!


RSS 2.0