Vetrinären




Idag har jag varit hos vetrinären med den lilla dåren, inte så kul även om alice i vissa studer fick oss att skratta.
Imorgon är det orientering på Halladsåsen som gäller, blää på det!
Nu ska jag se om det har kommit upp ett nytt avsnitt av the hills, annars vet jag inte vad jag ska göra.

Hörs mer imorgon!

/ LB

i'm out and of to bed



Rösta på din favorit!






Vem har klätt sig bäst?
1. Beyonce i sin Balmain klänning
2. Lauren Conrad i ett guldfodral
3. Leighton Messer i Chloé
4. Kim Kardashian

/ LB

Skämtar du?




Hedi Montag och Spencer Pratt har gift sig, inte en bra idé, för att citera mimmi - Nu är det kört! och jag håller verkligen med henne.
Här kan du läsa mer om bröllopet.

/ LB

Dagens skämt!


Det har inte blivit några vettiga mode inlägg på ett tag såg jag, men det får vänta till imorgon helt enkelt, då jg måste gå och sova nu. imorgon ska jag passa en ny familjs barn för första gången så jag måste vara lite pigg, dessutom ska jag vara där kl 8 imorgon bitti!

Dagens skämt: Hur får man en person med AIDS upp i ett träd?


Man hivar upp den!

Erkänn att du skrattar!

/ LB

Baby!



Jag har fått en kusin! Min moster har fött en liten William, så roligt! Pratade med henne idag och hon var så himla lycklig, mysigt.

/ LB

Miss Dior Cherie




Har ni sett reklamen för Dior's nya doft Miss Dior Cherie? Jag vet inte hur den doftar men jag är så fäst vid reklamen och jag gillar musiken!

/ LB

RALPH LAUREN




Jag har sedan länge gillat den blå flaskan, RALPH från Ralph Lauren men nu har jag också en ny favorit den orangea flaskan ROCKS Mmm! De skapar ha begär, Bra praktiska flaskor med fina färger är det dessutom!

/ LB

hif




Igår var jag på hif, det var underhållande ett tag, tills det gick dåligt då var det inte så kul längre. Typiskt att det skulle gå så dåligt när jag väl var där. Men Men, jag tyckte det var roligare att titta på alla människor kring mig.

/ LB

Summer, maybe?




Dålig bloggning har det varit de senaste dagarna, igår var det Oscarsgala med skolan och sen idag har det varit andra grejor som jag var tvungen att göra. Men imorgon bör allt vara som vanligt igen.
I helgen ska det dessutom bli fin fint väder, jaa!

(bild tagen av mig)

/ LB

THAT'S RIGHT




Ja, vad ska man säga?

OUT IN THE WORLD




Min mobil är safe and home, äntligen! Jag har klarat mig i nästan en vecka utan den. Imorgon är det måndag och skola, mängder av plugg, fråga är då om jag känner mig förberedd? Nej som alltid, just nu skulle jag verklligen bara vilja fly från allt! Sthlm, LA, världen, vad som!
Bild på Alessandra Ambrosio.

Godnatt! / LB

SOMMAR



Klänningen som jag köpte här om dagen, från H&M. Den kommer att passa utmärkt i sommar!

/ LB

Weekday




Såg den här tröjan på en blogg för några dagar sedan, kommer från Weekday och kostar 150 kronor. Inte helt fel!

/ LB

Mobil - Golfklubb - ?




Nu sitter jag och degar som jag i princip har gjort hela dagen, dock har jag gjort färdigt geografin eller nästan, jag ska bara lästa igenom den igen. Idag skulle pappa hämta min mobil på vägen hem från malmö och jag hoppas verkligen den är där, alltså ute på golfklubben, inte så kul om den inte är där men iof är det ett framtida problem!

Nu försöker mamma övertyga mig om att jag ska gå ut med Alice men jag ska nog se om jag kan möjligtvis dra ut på det lite till.

Bild på min högt saknade och udda mobil, jag har aldrig sett någon som har en likadan.

/ LB

LA




Jag borde försöka plugga lite på min geografi men jag har extremt svårt att koncentrera mig, dock kan man ju säga att jag sysslar lite med geografi nu, eftersom jag funderar på hur jag ska kunna omlokalisera mig till LA. Just nu tänker jag på det varje dag och känner mig så trött på Helsingborg och plugg. Ta mig till LA, please!

/ LB

THIS IS MAKING ME SO HAPPY




Färgkombinationerna gör att man blir så himla glad och lycklig. Hårutsmyckningarna är så vackra och fullbordar verkligen looksen.
DVF står såklart bakom!

/ LB

INSPIRATION




Hade inte varit fel att ha något av detta i garderoben, eller vad säger ni?

/ LB

HÅR




Så här såg mitt hår ut idag, lockar som håller hela dagen!
Och så enkelt, så här gör du:
Spraya nytvättat hår med saltvattensspray
Föna håret torrt, nu ska håret ha en någerlunda hård struktur
Locka håret i lagom stora slingor, breda och tunna, till lite ovanför örat
Sätt en borste i lockarna och dra ut dom lite, så att stråna delar sig lite
Spraya och så är du klar!

/ LB

MAT




MAT, Mmm! Gott
Omlett med mozzarella, paprika, kalkon och färsk svamp. Toppat med advokado och stekta sockerärtor.

/ LB

OUTFIT




Gårdagens outfit! Skönt och enkelt, dessutom en dålig bild men men så kan det va.

Kjol indiska, skjorta ? - old

/ LB

WHO IS BETTER DRESSED?




Det är frågan? Min favorit Whiney Port eller hennes kollega på DVF, Olivia Palermo och tillika bitch?
Vad tycker ni?

 

Kan inte livet alltid vara en dans på rosor?




Härlig bild på Tallulah Morton!


WP & LC




Jag är trött, allmänt små irriterad och har huvudvärk. Jippie! Nu hade jag bara velat sitta i soffan med ett avsnitt av The Hills eller The City men nej inte det heller eftersom jag har sett alla. Så istället ska jag lägga in bilder på datorn, låter det kel? Svar nej.

Det blev i alla fall lite shopping idag, bild kommer när bilder är överlagda!

Bild på Whitney Port och Lauren Conrad.

/ LB

Morgondag




Imorgon är det kort skoldag så då ska vi passa på och se om vi kan få lite shoppat, hade ju varit trevligt!
Jeans, jacka & trenchcoat kommer det att fokuseras på!
Nu ska jag dra mig mot sängen.

/ LB

Modevisning




Bild lånad av ezra by v, också den fantastiska designern och sömmerskan bakom denna vackra skapelse. Har ikväll varit på modevisning för ezra by v och ivan kollektioner, underbara kläder och underkläder. En goodie bag fick man också, alltid trevligt! Det var kort sagt en fantastisk show

Här hittar ni till ezra by v!

/ LB

Tips - Fuktkräm




Har du svårt att få bort maskaran på kvällen eller vaknar du på morgonen och är svart under ögonen? Är det sedan jätte svårt att få bort det svarta?
Tipset är att ta din fuktkräm och lägga under klappa in den lite på det svarta och sedan torka bort, på så sätt får du med alla maskara utan att riva upp den tunna huden under ögonen.

/ LB

DVF




"The most important reationship you have in your life is the relationship you have with yourself, cause no matter what happens you will always be with yourself".

Sagt av Diane von Furstenberg, kvinnan bakom många många vackra skapelser.

/ LB

WHITNEY PORT




Min favorit Whitney Port är med i Sofi's Mode idag, roligt roligt eftersom hon har så snygg stil. Det är helt klart värt att kolla in det och även hennes serie The City om du har missat den!

Tillbaka zu deutsch studieren eller något sånt!

/ LB

FAN

Jag måste ha världens värsta otur som villar över mig, vi har ett geografi arbete på tre sidor som ska vara inne imorgon. Igår skrev jag färdigt det och idag var tanken att bara mindre justeringar skulle krävas. Men icke sa nicke, arbetet är puts väck, det finns inte på datorn, jag vet inte vad jag ska göra?

UPDATE: Tur att jag har en snäll lärare, han sa att jag fick lämna in det senare puh, vilken lättnad. Jag föreställde mig att jag skulle sitta uppe hela natten, och det är ju inte heller så att jag är helt sysslolös denna vecka heller. Nu ska jag återgå till att skriva ner allt jag kommer ihåg av arbetet.

LB

Att orka eller att inte orka




Just nu sitter jag och försöker plugga Geografi, och nej det går bara inte, jag måste nog vara jordens mest tankspridda person idag. Jag pallar inte
Bilden har inte riktigt något med texten att göra heller men, ja

/ LB

LEXINGTON COMPANY




När tidningen Residence trillar in i brevlådan så brukar det komma med en katalog från Lexington och Mmm!, vilka bilder, riktig summer feeling! Här är ett smak prov, bilderna och katalogen finns att kolla på här. Skorna på första bilden skulle inte vara helt fel.

/ LB


Jaha, Jaha




Feel inspired by the picture! Dagen blev helt emot vad jag hade önskat men ja, vad ska man göra? Morm & Morf kom nu på kvällen och vi har grillat och lagat god mat, Härligt! Imorgon kommer alla och vi ska hem till Morm & Morf på middag och jag ska plugga, som in i. Kul? NEJ

/ LB

4 Vår plagg




Nu är det ju äntligen vår på riktigt och det är skönt tycker jag. Frågan är då vad man sa klä sig i, jag gjorde ju ett inlägg för ett tag sedan om vårens trender (finns under style). Men det finns fyra bra plagg som passar fint i garderoben nu.
1. Skinnjackan eller om man vill en i imitationsskinn.
2. En vardagligare klänning, tunika eller längre blus, välj det som passar figur och kroppsform bäst. Gärna i en pudrig färg och i tunt nästan genomskinligt tyg. Eller en randig klänning, svart, rött och blått, det är bara att välja själv.
3. En lite mer utstickande klänning, i stormönstrat eller kanske väldigt färgglad?
4. De slitna jeansen, även om vissa säger att dom har tröttnat så tror jag inte att dom kommer försvinna på ett tag, dessutom är det super att ha ett par som man kan plocka fram nästa gång det dyker upp!

Översta raden: Indiska 499 kr, Indiska 349 kr & Gina Tricot 149 kr
Understa raden: Indiska 149 kr, H&M 198 kr & Gina Tricot 249 kr
Skinnjacka: Zara
Jeans: Gina Tricot 499 kr

/ LB

Wipe out -


'

Såg reklamen för veckans avsnitt av mitt favvo program Wipe out undrar om Lou Lou Lamotte tycker det är pinsamt? Att döma av reklam så tycker jag att hon borde det. Det är inte Lou Lou på bilden! Men den passar bra.

/ LB

I GOT PAID




Igår drömde jag att jag fick betalt för att göra sånt som jag gör varje dag eller varje vecka, det var en trevlig dröm, den var ljus och härlig. Synd bara att verkligheten inte riktigt har kommit till det stadium där alla är beredda att betala mig.
Men men, nu ska jag iaf gå och lägga mig och hoppas att morgondagen blir allt vad jag hoppas på dvs det jag inte vill inte kommer få plats i dagen, eller något sånt.

Godnatt!

/ LB

Va sjutton?




Var i hela fridens namn har Katy Perry hittat detta skit att sätta på sig? Jag vill veta vart man kan få tag på sånt här, det borde ju inte vara möjligt att få tag på! Visst att vi gillar färg i vår men det här tycker jag är att ta det over the edge och trilla nerför stupet, samtidigt.

/ LB

älskade du, jag saknar dig









If tomorrow never comes? Ja, vafan gör man då?




Jag vet inte vad jag ska göra imorgon och varför egentligen tänka på det, istället kan man ju tänka på det man inte vill göra, som typ städa mitt rum, klassiskt, hjälpa till med något jäkla skit projekt här hemma, plugga, spela golf - min pappa tjatar men jag känner inte att jag pallar - dock har jag lite dåligt samvete över det, jag vill inte vara hemma hela dagen, - jag vill inte inte få någonting gjort. Listan vad jag inte vill kan göras lång och längre

/ LB

ANNOYING!?




Dessa två måste ju vara universiums mest tröttsamma par ever! För er som inte ser vilka det är på bilden så är det Heidi Montag och Spencer Pratt, allas våra lustigkurrar och töntposare.

/ LB

Semester, ?


Jag sitter just nu och kollar på olika semester möjligheter men vad sjutton ska man välja? Pappa vill helst Spanien men jag vill helst Italien sen kanske Grekland. Att både hitta något som passar och som man vill är svårt.

/ LB

Easter




Jaha, då är påsken verkligen här på riktigt, en riktig svullahögtid som jag inte direkt är så sugen på i år. Men men det får man ju fan ta, ingen kommer ju anpassa sig efter vad jag tycker, right?
Klänningen på bilden skulle dock inte sitta fel så här års.

/ LB

INSPIRATION




Fantastiska och inspirerande bilder, kläderna kommer från Bikbok, jag är egentligen inte så förtjust i Bikbok och brukar inte gå in i deras affärer men dessa bilderna får mig att börja ändra uppfattning. Vackra är bilderna i alla fall

Som ni säkert har märkt har det inte blivit något bloggande på ett par dagar men det är för att jag inte har haft någon dator och, ja då är det ju lite svårt att blogga. Men nu har jag datorn och jag tänker få lite mer bloggande gjort!

/ LB

Time to get ready




Nu ska jag strax in till stan för att träffa ett gäng tjejer för att sedan få lite plugg gjort. Dessutom ser det ut att vara super fint väder.
På bilden ovan är det strandpromenaden, Venice beach, mmm, härligt! Nej, jag längtar inte tillbaka, inte alls.

/ LB

På väg




Nu blev det helt plötsligt fart här hemma och nu kommer snart huset att fyllas med folk, Julia och Pontus, Jossan och Jonas och sen såklart pappa, jag, Cecilia och mongot Fredrik, sen får vi inte glömma det lilla puckot Alice som jag ska gå och hämta.
Det kommer att bli en trevlig eftermiddag/kväll!
hoppas att ni får det trevligt också!

( bild tagen av mig )

/ LB

Sommar, Lidingö & båtar






Är jag sugen eller är jag sugen? Jag vill ha sommar nu! Sommar med båtar, Stockholm, klippor, Vaxholm & Gamla stan såklart. Jag längtar efter J & C o co.
Jag vill att solen ska titta fram som igår, så att jag kan åka till Norra hamnen och titta på båtarna och havet, jag vill.
Helgens låt Trubaduren av, ja gissa vem?

/ LB

INSPIRATION





Jag älskar dessa bilderna, de är fantastiska och insirationen flödar!
Här finns dom.

/ LB

Blogg

Förlåt för extremt dålig bloggning de senaste dagarna men det är helt enkelt så att jag inte har haft tid att sätta mig och skriva någorlunda intressanta inlägg, men nu är det så att jag har lov och det ska bli skönt, skönt och skönt! Mycket bättre bloggning väntas det vill jag lova!

/ LB

RSS 2.0