Lovisa Burfitt



Jag gillar verkligen Lovisa Burfitts grejer, ta en titt på antingen burfitt.com eller lovisaburfitt.com så fattar ni vad jag menar!bilden ovan är från hennes hemsida.

/L

Nyårsafton

Vad man ska ha på sig är samma ständiga problem, och ja jag har alltid lika svårt att bestämma mig när jag väl har kommit fram till några alternativ. Men jag känner mig duktig, jag bestämde mig redan igår, det jag inte har bestämt är vilket skärp jag ska ha och det tål att tänkas på! Outfiten kommer i alla fall gå i sann anda av Christian Dior´s New Look, bild kommer hopefully imorgon, till det högklackade stövlar, bild här nedan på stövlarna! Hoppas att kvällen blir bra! /L


VS




Imorgon är det, i alla fall för mig Victoria´s Secret som gäller. Showen sänds 20.00TV3
Alltid lika coolt och jag kommer sitta klistrad!

/L

Nyårs löfte




Som ni säkert har sett har jag ju inte bloggat på ett bra tag och när jag fick lov kände jag att jag behövde en paus från allt som jag känner att jag borde göra, så då fick även bloggandet ta en paus. Och jag har saknat det men det har kommit många roliga ideér till bloggningen. Men nu är det så att mitt nyårslöfte, är att jag ska blogga varje dag framöver efter nyår, så nu har jag börjat på det, kanske lite tidigare än vad jag tänkt men jag har som sagt saknat bloggningen.

Gott Nytt År Alla!

/L

sista lektionen




Företagsekonomi står på schemat och det är vad jag tror terminens sista lektion,
jag ser fram emot att den tar slut!

/L

Tisdag




Jag bloggar dåligt den här veckan och jag saknar bloggen lite mellan alla andra saker som  jag behöver göras,men det får jag ta i alla fall tills på tisdag, då är allt plugg över! Yippie!

( Bild från Usa, längs Californiens kust, tagen av mig )

/L

Sommar sol och kaprifol




Vissa dagar blir jag bara så sugen på Sol sommar och USA men sen tänker jag på dagens datum och så känns det bättre. Det är ju december och vi är riktigt nära Jul!

/L

Stressiga tider

Jag känner mig just nu helt sönder stressad, av vad jag känner igen anledning. Jag har inte ovanligt mycket i skolan och jag följer min planering, varför?

Imorgon kommer hopefully lite bättre uppdatering!

/L

Jogging

Vi ha haft friluftsdag i skolan idag vilket innebar att vi skulle jogga på pålsjö skog, 5 km. Dock tog jag inte ut mig vilket jag borde ha gjort, dåligt linnéa! Ajja ska ju rida i em

Ciao!

Julmys

Jag har verkligen bloggat skit dåligt men det har helt enkelt inte blivit tillfälle, så blir det ibland! Helgen har mest bestått av mys och fix här hemma och så kommer det även att förtsätta då jag ska pyssla inför jul nu i em, det ska bli roligt, äta lussebullar och mysa!

Nej, nu måste jag röra på mig om jag ska hinna hem till carro!

/L

Julmarknad




Jag låter mig inspireras av liknande bilder nu i jul eftersom jga vill ha en strålande och glänsande vit jul.
Idag ska jag i alla fall få mig en dos av jul då jag ska till Fredriksdals julmarknad, vilket ska bli hur mysigt som helst, men än så länge sitter jag i skolan.
Hoppas att ni också får en trevlig eftermiddag, det tänker i alla fall jag satsa på!

/L

Alltid snygg




Gwyneth Paltrow är alltid lika snygg, här iklädd en klänning från Stella McCartney.
Jag skulle ju inte tacka nej till den eller liknande!

/L

Tröttnads känsla


Kroppen känns sådär skönt trött och mitt huvud vill just nu bara ligga på kudden men det får faktiskt vänta någon timme.

/L

Heidi Klum




Victoria´s secret och Heidi, ja vad ska man säga?

/L

Jogging


Nu ska jag ut och jogga & ohh vad duktig jag känner mig redan nu, innan jag ens har tagit på mig träningskläderna!

/L

 

Julen smyger sig närmre


Ja, Julen smyger sig allt närmre, och jag blir glad när jag ser bilder från NK´s julskyltning, det ger mig julstämning och jag saknar genast Stockholm, snö, kyla och mys. Nää, här hemma känns allt grått och trist, Det räcker att man tittar ut och då försvinner julstämningen direkt ut genom fönstret.





Så här skulle jag gärna ha velat att det såg ut hemma hos mig, dock tror jag att det kan bli lite klurigt att ha alla kulor i trappan, då det finns en risk att dom blir förstörda, eller vad tror ni?

/L

Jaha och imorgon är det Torsdag


Jag har verkligen bloggat sjukt dåligt denna veckan, men det känns också som det är det är det jag skriver när jag väl sitter här och ska skriva men imorgon kan jag lova mer bloggning från min sida, har klurat lite på roliga inlägg! alltid något i alla fall! Den senaste veckan har varit hemsk, så mycket plugg och ibland eller ofta känner jag bara så varför? Varför ska jag lära mig detta, i min framtid kommer det inte att ingå geografi och klimatologi, det kan jag säga i varje fall! Imorgon har jag veckans sista riktigt jobbiga dag, men på fredag har jag iofs psykologi redovisning men det är nog enkelt hoppas jag. Oj, vad detta inlägg blev långt, men nu ska jag iaf gå och lägga mig. Måste ju vara utvilad för FeK prov och bloggning!

/L

It´s going to be gone

Idag ska jag fixa mitt mellanrum, mellan tänderna och jag är happy men samtidigt lite rädd, tänk om det blir as fult? Nej, tänk positivt!

/L

Död

Min dator är död, pappa meddelade mig om det igår och den kommer aldrig att leva igen. Stackars mig!


TingeLing!

Företagsekonomi, företagsekonomi, nej det är inte jag som ska bli ekonomisk! Utan jag sitter i skolan på företagsekonomin

/L




RSS 2.0