Frukost



Nu ska jag ivag till affaren och handla lite saker till frukkost, det ar namligen sa att jag har tagit pa mia att gora frukost och den ska bli storslagen

Linnea

Tjocktrojor ar bra att ha

                               


Jag tror att man helt enkelt inte kan fa for manga tjocktrojor, ni forstar snart vad jag menar!

Sondags shopping



Den har fina vaskan kopte jag i sondags och for att summera ar jag grymt nojd med den!

Shopping


Den har roliga vaskan kopte jag igar nar vi var i San Diego, narmare bestamt pa Urban Outfitters, dom har verkligen skit snygga klader.

Jag tankte lagga upp lite bilder pa min shopping fran dom senaste dagarna, det finns gott om det!

Linnea


Jordbavning

Nu har det precis varit jordbavning! mmen allt ar bra med oss i alla fall, ga in och las pa aftonbladet.se

Linnea

San Diego pa schemat

Imorgon ska vi till San Diego som ligger pa gransen till Mexico, det ska bli spannade! Pa Tisdag ska vi nog till Carlbad och da blir det nog mest stranden for min del. Jag tror jag ska kopa min brada sa att jag har nagot att sysselsatta mig med medan de andra ska hitta sig sjalva. I Carlbad ar det massor med sant som ska fa sjalen att ma bra, jag vet inte vad jag tycker!

Godnatt i alla fall!

En fantastisk dag

Idag har verkligen varit en super dag, det borjade med suveran shopping, halsband, solglasogon, skolvaska och en silverring sedan bar det av till Huntington beach, dar det var sjukt stora vagor. Jag hyrde mig en boggeyboard och gav mig ut och slogs med vagorna eller det var snarare vagorna som slog mig, men det var anda skit kul. Sa nu funderar jag pa att kopa mig en brada. Efter manga timmar i vattnet var jag verkligen trott sa vi akte hem inom Ralp's och sen middag och nu sitter jag har.

SHOPPING

Idag skulle vi egentligen till Universal studios men sen kom vi pa att det var egentligen ingen som orkade sa det blir shopping istallet vilket jag verkligen inte tackar nej till. Igar var vi pa Venicebeach och sedan pa ett stort shoppingcenter.
Dar handlde jag pa Hilfiger, Calvin Klein, Benetton och BillaBong. Bilder kommer sen!

Linnea

Den forsta dagens shopping



Fran vanster:
Ett langt tygstycke som jag ska hanga i mitt rum, kopt i China Town
Rokelser i blandade farger
Massor av te burkar
Sjal
Armband
Buddha
Rod bok att skriva
Nikon kamera
Panorama objektiv
Lins till det valdigt omtaliga panorama objektivet
Linne, Roxy
Lappglans fran Victoria's secret
En stor kasse fran Victoria's secret
En ring i tra

Cable Car




Nar vi var i San Francisco akte vi Cable Car, for er som inte vet vad Cable Car ar,
det ar som en sparvagn, dte ar dem som e men i filmerna fran San Francisco.
Jag hangde ut och fotade som en galning och det var faktiskt fantastiskt
Om ni nagon gang aker dit sa kan jag verkligen rekommendera det.

Linnea
 

Malibu

Igar kvall akte vi till Malibu efter en hel dags slappande vi poolen.
I Malibu skiulle vi ata middag och titta pa solnedgangen och jag kan saga att vi lyckades med det forsta
 vi hade namligen blivit tipsade att ta en drink pa ett stalle som heter Gladstone's
dar skulle vi titta pa solnedgangen och sedan aka vidare och ata middag
men pa det Gladstone's vi hamnade pa kunde man inte se solnedganen sa bra men vi hade en fantastisk utsikt over malibuoch sjalvklart var vi sa hungriga att vi ocksa at dar

Linnea

Vilse i LA



Igar skulle vi kora till Santa Monica for att vi sedan skulle till nagon av alla de vackra stranderna. Men vi korde vilse istallet och det hela slutade med att vi hamnade i Hollywood och sedan akte vi vi till grifith park, vet inte hur det stavas och tittade ut over hela LA och Hollywood, det var den basta utsikt jag har sett i hela mitt liv

/L

Mamma Mia!

Ja, Mamma Mia vilken bra film Mamma Mia var. En riktig ma bra film, till er som inte har sett den, se den!

/L

I love Victoria's secret



For nagra dagar sedan var jag pa Victoria's secret och jag kande mig som ett barn i en gigantisk godisaffar, det va fantastiskt och ni skulle ha sett deras skonhets prylar.

Linnea

Breakfast at Mama's




Vi blev rekommenderade att ata frukost pa Mama's i San francisco nar vi var dar och de serverade en fantastisk frukost. Vi at dar bada dagarna vi var i San Francisco

17/7

4.20 och klockan ringer och jag var pigg som en larka. Nu bar det av till Kastrup for att flyga till London, Heatrow. Det gick super, hela genomfarten pa Heatrow och nu skulle vi borja pa den jobbiga biten. For att sedan nu i efterhand summera det hela var det bade jobbigt och inte. Jobbigt var att jag inte overhuvudtaget kunde sova sa jag var vacken men jag var extremt trott. Vi landade pa LAX och tog oss igenom de Amerikanska sparrarna, var passgubbe var riktigt rolig, han fragade och massor av saker. Vi vantade pa ett nytt plan som skulle ta oss till San Francisco och vi vantade. Nar vi landade i San Francisco blev vi hamtade i limousin som korde oss till George's House.
36 h i strack, jag var utmattad nar jag val somnade.

Tontigt lr smart?

Nu har jag borjat och nu kanner jag att jag ar pa det, tankte bara beratta det att varje kvall sen vi kom sa har jag skrivit i min bok om hur dagen har varit och vad vi har gjort, dels for att vi inte ska komma ihag allt vi upplever, och jag vet att det faktiskt later tontigt men det var sa att jag gjorde en deal med min pappa, sa det var darfor jag egentligen borjade. Men nu hade jag tankt att lagga in de senaste dagarna.

Linnea

Hej alla!

Nu har jag skaffat blogg igen men den har gangen kanner jag att det ar pa riktigt. Och aven om jag vet att ingen kommer att lasa detta sa, for er som inte vet sa ar jag i usa just nu, detta kommer darfor att bli lite som en dagbok om livet har.

Linnea

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0